Filmpremière: "Notes from the wall"

Lay-out affiche: Siebe Vanhee

Het wereldbekende bigwalltrio Sean Villanueva O'Driscoll, Nicolas Favresse en Siebe Vanhee presenteren op donderdag 7 december de première van hun film "Notes from the wall" in Antwerpen. 

In "Notes from the wall" doet het Belgische trio het relaas van de eerste, vrije beklimming van 'El Regalo de Mwono': een 1200 meter lange route (quotering 8a) op de oostzijde van Torre Central in Chileens Patagonië. 

Het verslag van een 19-daagse reis in een verticale wereld, geteisterd door de elementen, met technische klimpassages en live muziek. Niet te missen! 

"Het verschrikkelijke weer en de technische moeilijkheden van de wand maakten van deze beklimming de moeilijkste vrije beklimming die we ooit deden. Maar het was wel de uitdaging waar we alle drie stiekem naar op zoek waren. We zijn dan ook ontzettend trots dat we slaagden in ons opzet." (Siebe Vanhee, link)

Dit evenement is een samenwerking tussen Petzl en Klim- en Bergsportfederatie

Praktisch

  • Donderdag 7 december 2017, deuren geopend om 19:30 uur, start van de film om 20:00 uur 
  • Aula Parein, Campus Zuid Karel de Grote hogeschool, Brusselstraat 45 in Antwerpen 
  • 5 euro (inclusief 1 consumptie), ±1 euro verwerkingskosten 
  • Tickets online verkrijgbaar

Kun je er niet bij zijn tijdens de première in Antwerpen? Op donderdag 14 december is er een tweede voorstelling in Leuven. Meer informatie vind je hier

 

Laatst aangepast
13 oktober 17