Ben jij klaar voor Mount Expo?

Mount Expo 2018

Ben jij klaar voor Mount Expo? Op zaterdag 10 en zondag 11 februari verwelkomen we je graag in Flanders Expo Gent voor de derde editie van Mount Expo, dé aftrap van het bergsportjaar.

Breng zeker een bezoekje aan onze KBF-stand (hal 2, Mt. 30) en kom alles te weten over ons opleidingsaanbod of snuister in de shop! 

KBF-ledenticket

Vergeet niet om online je gratis KBF-ledenticket te bestellen. Hou je lidkaart 2018 bij de hand. Een ticket geeft ook toegang tot Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge

Uurschema online

Van 11 tot 16 uur kun je je laten inspireren door beklijvende lezingen van onder meer de Zwitserse topklimster en Petzlatlete Nina Caprez. Daarnaast zijn er verschillende praktische workshops. 

Het volledige uurschema vind je hier.  

Themaland: Zwitserland 

Ontdek de schoonheid van dit Alpenland tijdens de 'Grand Tour of Switzerland'. Haal je Zwitserland-paspoort af bij de ingang, volg de 'Grand Tour' doorheen de 3 beurzen en deponeer je afgestempelde paspoort in de aangewezen melkbussen. Je maakt kans op een prachtige reis naar Zwitserland - inclusief Grand Tour! 

Ook voor gezinnen 

Volg de 'Hicle Family Tour' langsheen de verschillende 'hotspots' waar het allemaal draait rond actieve gezinnen. Aarzel niet om ook je (klein-)kind(eren) mee te brengen!