Bezoek op 10 & 11 februari Mount Expo, dé beurs voor klim- en bergsporters!

Mount Expo 2018

Informatie uitwisselen, materiaal vergelijken en uitproberen, één van de vele lezingen, workshops of films meepikken, andere outdoorliefhebbers ontmoeten… Dàt is Mount Expo, het jaarlijkse evenement van de Klim- en Bergsportfederatie. Op zaterdag 10 en zondag 11 februari opent Mount Expo opnieuw de deuren in Flanders Expo Gent voor de aftrap van het bergsportjaar!

Lezingen van internationale toppers, films & praktische workshops

Kom langs op Mount Expo en pik een unieke lezing mee van internationale toppers als Nina Caprez en Anak Verhoeven. Doe mee aan één van de praktische workshops waarbij je leert hoe je jouw voeten onderweg optimaal verzorgt, hoe jouw lichaam reageert op hoogte, of hoe je meer variatie brengt in jouw maaltijden op tocht. Bekijk het volledige programma met lezingen, films en workshops op www.mountexpo.be.

Hicle Outdoor

Mount Expo werkt ook in 2018 samen met Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge onder de noemer van Hicle Outdoor. Wist je dat je met een kaartje voor Mount Expo ook toegang hebt tot de 2 andere beurzen?

Voor ouders én kinderen

Actieve gezinnen vinden hun gading in het splinternieuwe Hicle Family programma. Volg de “Hicle Family Tour” doorheen de 3 beurzen en test materiaal uit, verzamel informatie of laat je kids zich uitleven op de klimmuur. De lezing “TrisTrans Saga” vertelt het verhaal van een avontuurlijk Belgisch gezin dat samen met hun 2 kinderen allerlei (mini-) expedities onderneemt.

Zwitserland: themaland van Hicle Outdoor

In 2018 staat Zwitserland volop in de schijnwerpers. Op de beursvloer kun je de Zwitserse sfeer opsnuiven met allerlei lokale specialiteiten en alpenhoornblazers zorgen voor een vrolijke, Zwitserse noot. Volg de “Grand tour of Switzerland” doorheen Hicle Outdoor en leer de vele gezichten van Zwitserland kennen. Like fantastische Zwitserse panoramafoto’s op de social media walls en verstuur (gratis) een Zwitserland-postkaart.

Meer informatie & tickets

Bekijk het volledige programma op www.mountexpo.be. Vanaf 1 december kun je jouw ticket online bestellen. Met je KBF-lidkaart 2018 kun je bovendien gratis een kaartje bestellen!