Maak jouw vrienden lid & ontvang een gratis overnachting voor 2 personen!

Foto: maak jouw vrienden lid!

Jij bent een trouw lid van de Klim- en Bergsportfederatie en profiteert van tal van voordelen. Maar hoe zit het met je vrienden? Overtuig 5 vrienden om lid te worden van de KBF en ontvang een gratis overnachting voor 2 personen in een KBF-hut naar keuze.

Hoe werkt het?

• Je vriend/vriendin meldt zich online aan als nieuw lid
  • In het vak “actiecode” vult hij/zij jouw lidnummer in
  • Je ontvangt een gratis overnachting voor 2 personen in een KBF-hut naar keuze bij aanmelding van 5 nieuwe leden

Wist je dat…

…  de KBF 2 hutten bezit? De getrouwe Chaveehut in het hartje van de Ardennen en de binnenkort geopende Vennhütte in de Belgische Oostkantons.

… nieuwe leden profiteren van 2 maanden gratis lidmaatschap indien ze nu lid worden? Sporters die zich vanaf 1 september 2017 aansluiten, zijn lid tot 31 december 2018!

… je dankzij het KBF-lidmaatschap goed verzekerd bent voor alle klim- en bergsportactiviteiten? Alle voordelen van het lidmaatschap lees je hier nog eens na.

Actievoorwaarden:

• Per 5 aangebrachte leden ontvang je een gratis overnachting voor 2 personen in een KBF-hut naar keuze (Chaveehut of Vennhütte) OF 2 overnachtingen voor 1 persoon.
  • Deze actie is niet inwisselbaar voor geld.
  • De actie is alleen geldig wanneer het nieuwe lid bij de inschrijving jouw lidnummer ingeeft in het vak “actiecode”.
  • De Klim- en Bergsportfederatie neemt contact met je op wanneer je 5 nieuwe leden hebt aangebracht. Wens je gebruik te maken van jouw geschenk? Neem dan éérst contact op met het KBF-secretariaat via info@kbfvzw.be.