Maak kans op allerlei prijzen tijdens Mount Expo!

Foto: prijzen Mount Expo 2017

Tijdens Mount Expo kun je deelnemen aan maar liefst drie wedstrijden en maak je kans op mooie prijzen! 

Neem deel aan de algemene wedstrijd en maak kans op een technische Altus Huarascan 45 liter rugzak, een stalen drinkfles van Hydro Flask, een technische dames of heren t-shirt van Rab of een exemplaar van het boek Multi-pitch Climbing in Europe. Haal jouw wedstrijdformulier op aan de stand van de Klim- en Bergsportfederatie en beantwoord de vragen correct. Tip: de antwoorden vind je terug op de verschillende KBF infostanden.

Net als vorige editie organiseert de KBF-stand winterbergsport een wedstrijd ijsbijlhangen. Zo lang mogelijk aan een stel ijsbijlen hangen... Klinkt als een eitje, toch? Je maakt bovendien kans op een donsjack aangeboden door Rab. 

Ten slotte geven we op Mount Expo 3 gratis opleidingen tot zelfstandig bergwandelaar weg. Zak af naar de KBF-stand Bergwandelen, vul je gegevens in op het deelnameformulier en maak kans op deze fantastische opleiding. Deze opleidingen worden aangeboden door de Belgische Alpenclub Antwerpen, Bergsportvereniging Provincie Antwerpen en Vlaamse Bergsport Waasland.