Meer dan 15.000 bezoekers op Mount Expo!

Mount Expo 2018

Voor het tweede jaar op rij werkte Mount Expo nauw samen met Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge. Dit bleek opnieuw een geslaagde combinatie: meer dan 15 000 bezoekers zakten af naar Flanders Expo Gent, waaronder 1200 KBF-leden. Ook veel gezinnen met kinderen vonden hun weg naar het evenement en het nieuwe Hicle Family programma.

Op de KBF-stand profiteerden verschillende bezoekers van de beurskorting om zich meteen aan te sluiten bij de KBF. Op de KBF-stand bergwandelen namen talloze bezoekers deel aan de wedstrijd om kans te maken op een gratis bergwandelcursus. De winnaars maken we binnenkort bekend!

Tijdens de workshops werd er volop gepast, getest en geproefd. Fans maakten van de gelegenheid gebruik om een handtekening te bemachtigen van topklimsters Nina Caprez en Anak Verhoeven. Bezoekers konden hun paspoort afstempelen tijdens de ‘Grand tour of Switzerland’ doorheen de 3 beurzen.

Bedankt aan de vele medewerkers, lesgevers en begeleiders die zich voor, tijdens en na dit evenement hebben ingezet! Bekijk de volledige fotoreportage van Mount Expo hier