De hardste softshell - Rabs nieuwe Kinetic-2.0-serie

Kinetic Jacket Rab

Betrouwbare, comfortabele en duurzame waterdichte bescherming voor elke buitenactiviteit

 

Rab heeft de eigen Proflex™-stof ontwikkeld om de manier waarop je je voor outdooractiviteiten kleedt te veranderen en veroorzaakt daarmee een ware revolutie in waterdichte kledingtechnologie. Door de unieke constructie van Proflex ™ kun je hiermee een softshelljack maken met de waterdichte bescherming van een traditionele hardshell, waarbij buitengewoon draagcomfort wordt gecombineerd met geweldige bescherming. Producten met deze technologie zijn de ideale keuze voor alle bergbeklimmers en wandelaars.

Voor de zomer van 2021 heeft Rab de populaire waterdichte Kinetic-collectie volledig vernieuwd en nog duurzamer gemaakt door verwerking van gerecycled polyester. Rab is een gecertificeerd klimaatneutraal bedrijf dat streeft naar Net Zero in 2030 en vindt in dit toegenomen gebruik van gerecyclede stoffen en de daaropvolgende vermindering van de CO2-uitstoot een integraal onderdeel van zijn duurzaamheidsstrategie op de lange termijn.

Kinetic Jacket

 

Kinetic 2.0 jack en broek

 

De elastische en uitstekend ademende drielaags waterdichte Kinetic 2.0 jack en broek bieden de ultieme balans tussen prestatie en comfort. Dankzij de verfijnde pasvorm, de zachte gebreide stretchstof van gerecycled polyester en het sterke ademende vermogen, zijn dit de kledingstukken die klimmers, wandelaars en zelfs skyrunners de hele dag kunnen aanhouden, zelfs wanneer de intensiteit hoog is, maar zijn deze ook ideaal als het weer water- en winddichte bescherming noodzakelijk maakt. De elastische capuchon met verstevigde en flexibele klep past prima onder een helm, zodat het jack onderweg maximaal beschermt, net zoals de broek met zijn voorgevormde knieën, verstevigde enkels en pijpen, die dankzij de enkelritsen bovendien een makkelijke instap biedt.

Kinetic Jacket Women

Kinetic Jacket 2.0 Men

Kinetic Alpine 2.0 jas en broek

 

De Kinetic Alpine 2.0 jas en broek zijn geweldig veelzijdige kledingstukken, ontworpen voor gebruik in de bergen, waar ze door de geboden balans tussen bescherming, beweeglijkheid en ademend vermogen de perfecte keuze zijn tijdens alpine beklimmingen onder sterk wisselende omstandigheden. De elastische en zeer goed ademende en volledig waterdichte drielaagskledingstukken zijn gemaakt van gerecycled polyester, met versterkte panelen op slijtgevoelige plekken en bieden zo de ultieme balans tussen prestatie en comfort, ideaal voor intensief gebruik tijdens uitdagende avonturen. Deze jas heeft een capuchon met een verstevigde en flexibele klep waarin dit keer een helm past en die gemakkelijk kan worden ingesteld naar gelang de weersomstandigheden.

De broek is gemaakt van geweven Proflex™ stretch nylon met zorgvuldig geplaatste stevigere panelen die -zonder het gewicht merkbaar te verhogen- toch beter bestand zijn tegen slijtage tijdens technische beklimmingen. Een slank, strak gesneden model met voorgevormde knieën biedt veel meer bewegingsvrijheid dan een traditionele waterdichte broek. De platte en deels elastische tailleband is erg comfortabel onder een klimgordel, terwijl de enkelritsen handig zijn als je grote bergschoenen aantrekt.

Kinetic Alpine Jacket 2.0

Kinetic Jacket & Pants 2.0 Men

 

Kijk voor meer informatie over Rabs duurzaamheidsstrategie op https://rab.equipment/eu/rab-dna.


Kinetic Jacket Women

[ADVERTORIAL]