Help een spoor van Wouter te vinden - Maritieme Alpen, Frankrijk

wouter

Wouter Proost is sinds augustus 2021 vermist tijdens een trekking in de Hoge alpen, Alpes-Maritimes, Mercantour. Het laatste contact was vanuit Isola en hij zou van daar naar Barcelonette trekken. Sindsdien heeft zijn familie niets meer van hem vernomen. Op vraag van Wouter zijn familie, verspreiden we deze oproep aan onze leden om extra uit te kijken voor sporen van zijn verdwijning.

Aan de hikers die naar deze streek gaan, en zowel de GR 's als de minder betreden paden volgen, wordt gevraagd om, indien jullie iets verdachts zien (bv. een tent, slaapzak, rugzak, bril,...), de plaatstelijke PGHM op de hoogte te brengen.

De PGHM 06, secours en Montagne, hebben al het mogelijke gedaan om hem op te sporen. Helaas zonder succes. Omwille van grote sneeuwval zijn ze gestopt met de opsporingen en hopen ze dat in de zomer zijn lichaam, tent, ... zou meegesleurd worden met het stromingswater en zo een kans bestaat dat ze Wouter nog vinden.

Nu het weer beter wordt en er terug meer mensen op trekking gaan vragen we hen om uit te kijken.

Er blijft steeds een sprankeltje hoop dat we nog iets van hem zouden terugvinden.

 

Voor Wouter organiseert zijn club BVLB een herdenkingswandeling op zondag 8 mei: https://dev.bvlb.be/index.php/kalender/event/1387-herdenkingswandeling-wouter