Klim- en Bergsportfederatie verwelkomt 12.000ste lid!

KBF verwelkomt 12.000 leden

De Klim- en Bergsportfederatie verwelkomt deze zomer haar 12.000ste lid! Kira, een 10-jarig meisje uit Borsbeek, sloot zich aan bij klimclub Kajoe. “Kira kreeg de smaak te pakken tijdens een verjaardagsfeestje in de Wallstreet”, vertelt haar mama An. “Nu gaat ze iedere week klimmen samen met een klasgenootje.” Om deze mijlpaal te vieren, ontvangt Kira een gratis lidmaatschap en een cadeaubon van een bergsportwinkel.

Deze mijlpaal is de kers op een feestjaar voor de KBF. We vieren dit jaar immers ons tienjarig bestaan! Op zaterdag 29 september vieren we dit jubileum in het Provinciehuis in Leuven (meer informatie binnenkort). 

Deze mijlpaal is alleen maar mogelijk dankzij die 11.999 leden die zich voor haar lid maakten. Jij dus! Dankzij jouw lidmaatschap kan de KBF de werking van onze clubs ondersteunen. Dat doen we op allerlei manieren: door een verzekering en administratieve ondersteuning aan te bieden, opleidingen te verzorgen, informatie te verspreiden, wedstrijden te organiseren, kliminfrastructuur te beheren, enzovoort. Jouw lidmaatschap draagt ook rechtstreeks bij aan het onderhoud van berghutten en paden en het beheer van de rotsmassieven. 

Kortom, 12.000 keer BEDANKT voor jouw lidmaatschap!