Klimchallenge: 12u van Durnal - Schrijf je nu in!

12u van durnal

Na vijf geslaagde edities lanceert de Klim- en Bergsportfederatie, in samenwerking met de CAB en de NKBV, de zesde editie van de klimchallenge: 12 uur van Durnal. 

De uitdaging
Slaag jij erin om samen met je klimpartner 1000 hoogtemeters op rots te klimmen binnen 12 uur tijd? Afgelopen edities slaagde amper de helft van de deelnemers in deze opdracht!

De geklommen afstand wordt per route berekend en opgeteld via een elektronisch systeem dat je aan elke relais kan scannen.
Na afloop ontvang je een attest met de geklommen afstand en kan je bijpraten met de andere deelnemers op de BBQ.

De COVID-maatregelen die op dat moment van kracht zijn zullen gedurende het hele event gerespecteerd worden.

Mag het iets meer zijn? 

Hardcore rotsklimmers gaan voor de ultieme uitdaging: het klimmen van àlle 66 routes in het massief binnen 12 uur tijd. In plaats van 1000 meter klim je alle 1562 meter: goed voor 66 routes waarvan 5 derdegraads, 26 vierdegraads, 33 vijfdegraads, 2 6a's en 1 6b.
 

Praktisch: 

  • Zaterdag 12 september 2020 van 7 tot 20 uur 
  • Locatie: klimmassief in Durnal
  • Kostprijs: 40 euro per team incl. BBQ / 30 euro per team excl. BBQ
  • Deelnameprijs omvat: elektronisch controlesysteem, t-shirt, ontbijt (1 croissant en fruitsap), 1 fles water, BBQ, grote tent als schuilplaats of bivak, getuigschrift
  • Aanmelden: via dit formulier

Verdere praktische informatie en het wedstrijdreglement ontvang je na de inschrijving, enkele weken voor het evenement. Vragen? Contacteer dan koen@kbfvzw.be