Klimzaal zkt investeerders

transfo climbing

Op dinsdag 23 april lanceert Transfo Climbing een opmerkelijke crowdlendingcampagne bij Winwinner. Heb jij altijd al willen bijdragen aan de ontwikkeling van een klimzaal? Dan is dit jouw kans! En je kan er zelf ook een centje uitslaan.

Transfo Climbing wil een gloednieuwe klimzaal creëren op de Transfo-site in Zwevegem bij Kortrijk. Die site biedt een waaier aan avontuurlijke activiteiten, waarin sportklimmen natuurlijk niet mag ontbreken.
Mooie vooruitzichten voor de klimliefhebbers dus, én tegelijkertijd een kans voor investeerders om bij te dragen aan de groeiplannen en er zelf rendement uit te halen.

Met de sluiting van Blueberry Hill, een monument in de sportwereld van Kortrijk na 35 jaar, ontstaat er ruimte voor vernieuwing. Transfo Climbing wordt de waardige opvolger en belooft een moderne klimzaal te worden die alle facetten van sportklimmen omvat, van boulderen tot lengteklimmen en speedklimmen.

De financiering van dit ambitieuze project wordt mogelijk gemaakt door Winwinner, een gerenommeerd crowdlendingplatform erkend door de Europese financiële toezichthouder, ESMA. Crowdlending biedt ondernemers de mogelijkheid om groeifinanciering op te halen dmv leningen van een groep individuele investeerders.

Investeerders die deelnemen aan de crowdlendingcampagne voor Transfo Climbing kunnen een lening verstrekken aan het project met een vast jaarlijks rendement en een looptijd van 8 jaar. Er is een fiscaal voordeel van 2,5%, het totaal netto rendement komt dan op 4,6%.
De minimale investering bedraagt €2.500, met een bruto rente van 3% die jaarlijks wordt terugbetaald.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf registreren bij Winwinner om de lancering van de campagne niet te missen en als een van de eersten de kans te krijgen om bij te dragen aan dit veelbelovende initiatief. Voor meer informatie over het project en de investeringsmogelijkheden, kunnen vragen worden gestuurd naar:

Surf naar www.winwinner.be/transfoclimbing voor meer informatie over de lancering van de campagne en hoe je kunt investeren in de toekomst van Transfo Climbing.

transfo climbing project