Rab's Downpour Eco Jacket - Duurzaam presteren

Rab's Downpour Eco Jacket

Rab's Downpour Eco Jacket - Duurzaam presteren

Rab werd opgericht in 1981 en volgt nog altijd de voetsporen van zijn oprichter. Rab Carrington, zelf een succesvolle bergbeklimmer, streefde er altijd naar om de beste en meest innovatieve uitrusting te produceren, om de gebruiker bescherming en comfort te bieden, waar zijn avontuurlijke geest hem ook zou brengen. In 2020 zette Rab belangrijke stappen op weg naar een nieuwe top, met als doel om in 2030 de status van Net Zero te bereiken. Allereerst werd Rab in november 2020 door het onafhankelijke bureau South Pole gecertificeerd als 'Climate Neutral Company'.
 

Downpour Jacket Rab Zoals het bedrijf uitlegt: “We hebben ons aan de kleinste grepen vastgehouden, de textuur van de rots onder onze voeten gevoeld en de sterren bestudeerd tijdens heldere, koude nachten. Het buitenleven zit in ons DNA. Onze liefde en respect voor de natuur is echt, niet theoretisch - de bergen zitten in ons bloed en we passen de lessen die we in de natuur hebben geleerd toe op de serieuze uitdagingen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd. Van klimaatverandering en de druk op kostbare natuurlijke hulpbronnen tot eerlijkheid en kansen voor iedereen. We stellen hogere doelen en we zoeken naar een betere route. Een enkele sneeuwvlok vormt geen risico, maar veel sneeuwvlokken samen hebben de kracht om een lawine te veroorzaken. We zijn ervan overtuigd dat elke actie, elke sneeuwvlok de route zal banen voor een lawine van verandering ten goede. The Mountain People - het zit in ons DNA.”
 

De Downpour-collectie is één van de meest veelzijdige productcategorieën van Rab. Voor voorjaar/zomer 2021 heeft Rab deze categorie volledig vernieuwd, waardoor dit nu één van die sneeuwvlokken is die uiteindelijk tot echte verandering kan leiden. Gerecyclede stoffen en een PFC-vrije DWR (duurzaam waterafstotende behandeling) maken de collectie duurzamer en nog comfortabeler en lichter, zodat deze kleding ideaal is voor zowel ervaren wandelaars als klanten die hun eerste voetstappen in de buitenlucht willen zetten.

Downpour Eco jacket voor mannen en vrouwen

 

Downpour Eco Jacket

Het Downpour Eco-jack (leverbaar voor mannen en voor vrouwen) is een licht, comfortabel en veelzijdig waterdicht jack met een PFC-vrije DWR op de Pertex Shield 2.5L buitenstof met een buitengewoon zacht gerecycled polyester oppervlak. De jas heeft een verstelbare capuchon met een verstevigde klep, ventilatieritssluitingen onder de oksels en de mogelijkheid om het in zijn zak te stoppen en is daardoor ideaal voor elk soort buitenavontuur.

Downpour Eco jacket voor mannen en vrouwenDownpour Eco jacket voor mannen en vrouwen

 

Downpour Eco Pants

De Downpour Eco-broek (ook weer leverbaar voor mannen en voor vrouwen) is een lichte, comfortabele en veelzijdige waterdichte broek met een PFC-vrije DWR op de Pertex Shield 2.5L buitenstof met een buitengewoon zacht gerecycled polyester oppervlak. De broek heeft een volledig elastische tailleband met een verstelbare voorkant, een ritssluiting tot op de knie voor makkelijke instap en een verstelbare zoom.

Downpour Eco Pants voor mannen en vrouwenDownpour Eco Pants voor mannen en vrouwen

 

U kunt meer lezen over Rabs duurzaamheidsstrategie op https://rab.equipment/eu/responsibility.

 

Downpour Eco Jacket voor mannen
Downpour Eco Jacket voor mannen

 

Downpour Eco Jacket voor vrouwen
Downpour Eco Jacket voor vrouwen

[ADVERTORIAL]