VACATURE Sporttechnisch medewerker KBF m/v/x (halftijds)

Canyoning

Ben jij geboeid door de klim- en bergsport? Ben je een echte teamspeler met een sporttechnische achtergrond en een passie voor de klim- en bergsport? De KBF is op zoek naar een dynamische medewerker met een sporttechnische opleiding en een sterke interesse in bergbeklimmen en canyoning. Je hebt ervaring met kaderopleidingen en met het ondersteunen van clubs en stageleiders.
KBF is een ambitieuze federatie met 10 medewerkers en eigen infrastructuur. De federatie ondersteunt 30 clubs (met 13.000 leden) bij het opzetten van diverse activiteiten, opleidingen,
trainingen en competities om de berg- en klimsport veilig te beleven. De KBF omkadert meerdere sportdisciplines waaronder sportklimmen, rotsklimmen, bergbeklimmen, bergwandelen, canyoning en winterbergsport, variërend van laag- tot hoogdrempelig. De federatie richt zich op zowel de recreatieve, competitie- als topsporter.

Plaats van tewerkstelling is Zwijndrecht.

Je taken

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de discipline canyoning:

• ondersteuning cel canyoning bestaande uit afgevaardigden uit clubs
  • ondersteuning stageleiders canyoning en opvolging beleidsplan
  • opvolging kaderopleiding canyoning en bijscholingen
  • vragen ivm canyoning van leden beantwoorden

Je ondersteunt de andere sporttechnische medewerkers in de verschillende disciplines: voornamelijk bergbeklimmen, maar ook bergwandelen, sportklimmen, winterbergsport, rotsklimmen.

In samenwerking met het sporttechnisch team zorg je voor de vormgeving en uitvoering van projecten, die voortvloeien uit het beleidsplan van de federatie (bv. jeugdsport, kaderdag, clubapi’s).

Je profiel

Je hebt sporttechnische kennis in één van de disciplines binnen klim-en bergsport

Je beschikt over een diploma van een kaderopleiding in een klim-of bergsport, bij voorkeur canyoning

Je werkt graag in team

Je bent vaardig in communicatie

Je beschikt over de basiskennis Frans en Engels

Je hebt een groot organisatievermogen en bent stressbestendig

Regelmatig weekend- en avondwerk vormt voor jou geen probleem

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Je hebt bij voorkeur ervaring om met vrijwilligers samen te werken

Je krijgt een contract van bepaalde duur voor anderhalf jaar

Je wordt tewerkgesteld volgens barema B111 van de erkende sportfederaties (PC 329.01).

Afhankelijk van de relevante ervaring wordt de nodige anciënniteit toegekend.

Naast dit loonpakket wordt voorzien in een pakket van functionele extralegale voordelen.

Je werkt in een klein, ervaren team.

Flexibel uurrooster (gedeelte vast met glijdende uren)

Mogelijkheid om de eerste zes maanden voltijds te werken

Selectieproces

CV-selectie

Je stuurt je CV, en motivatiebrief naar bruno@kbfvzw.be. De deadline voor indienen is zondag 16 augustus 2020.

Gesprek

Na de CV-selectie word je uitgenodigd voor een kennismakend gesprek.

Indiensttreding

De effectieve indiensttreding zo snel mogelijk, in onderling overleg.
Heb je vragen over de vacature of de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met bruno@kbfvzw.be.