Word nu lid van KBF!

hernieuw je lidmaatschap

Vanaf 1 september geniet je van fikse kortingen op het KBF-lidmaatschap. Zo krijg je als nieuw lid de laatste 4 maanden van 2022 er gratis bij, en ben je dus verzekerd tot eind 2023. Bovendien geniet iedereen die voor 1 januari 2023 aansluit of hernieuwt van 10,50 euro korting op je lidmaatschap. (Bij jeugdleden blijft de bijdrage gelijk, het hele jaar door.)

Als KBF lid maak je deel uit van een warme community en geniet je van tal van voordelen: gratis toegang tot de rots, een uitgebreide verzekering voor klim-en bergsportongevallen, 4x per jaar Monte magazine, korting op opleidingen & bijscholingen en zoveel meer

Je wordt in de eerste plaats lid van een lokale club, die je zelf vrij kiest. In dit overzicht vind je een club die bij jou past.
Deze club is lid van de Klim- en Bergsportfederatie vzw, de overkoepelende federatie.

Nieuw tarief lidmaatschap 2023

De hoge inflatie treft ook de KBF, zodat we jammer genoeg het lidgeld licht moeten verhogen. We proberen de stijging zoveel mogelijk te beperken en passen dan ook geen volledige indexering toe. 

Aangezien ook onze clubs met de hoge inflatie geconfronteerd worden, verhogen we ook de bijdragen aan de clubs.
Omdat de premies voor de uitbreiding op de verzekering met 40% gestegen zijn, zien we ons wel verplicht om deze prijsstijging door te rekenen.
Dit zijn de nieuwe prijzen voor de lidmaatschappen:

  • Gezinslidmaatschap          € 252,50
  • Standaard lidmaatschap   € 106,50
  • Jeugdlidmaatschap           € 58,-
  • Senior lidmaatschap         € 93,50
  • Betaling voor 1/1/2023    € 10,50 korting

en voor de uitbreidingen op de verzekering:

  • Mountainbike                              € 8,50
  • Ski en snowboard op de piste    € 17,-

Heb je nog vragen over je lidmaatschap of de verzekering? Aarzel niet om ons te contacteren. We zijn elke weekdag bereikbaar op 03/830.75.00 van 9u tot 13u en 14u tot 17u of op info@klimenbergsportfederatie.be

Volg ons ook op Facebook, Instagram & Youtube. Word ook lid van de Facebookgroep KBF Klim-en Bergsportfederatie om in contact te komen met gelijkgezinde KBF-leden.