Opleiding tot zelfstandig bergwandelen in Mortsel en de Ardennen

Bergwandelen

Wil je graag de bergen intrekken met je gezin of met je vrienden? Kom je graag op plaatsen met een magnifiek uitzicht waar de gewone (auto)toerist niet kan komen? Ben je op tocht misschien al eens overvallen door een plotse weersomslag zonder dat je wist wat te doen? Of ben je tijdens een wandeling al eens op de verkeerde bergtop terechtgekomen omdat je gewoon het pad aan het volgen was?

Kom dan de opleiding tot zelfstandig bergwandelaar volgen! In deze cursus leer je o.a. met welk materiaal je veilig en comfortabel de bergen kan in trekken en leer je kaart, kompas en gps gebruiken om je te oriënteren. Ook aan de voorbereiding en de planning van tochten en aan de omgeving waarin je wandelt wordt aandacht besteed.

Na het voltooien van de cursus heb je alle bagage op zak om zelfstandig de bergen in te trekken voor een- of meerdaagse bergwandelingen.

Concept: 10 lesavonden, 1 praktijkdag en 1 praktijkweekend

Periode: 23 januari tot 1 mei 2022

Club: BPA

Locatie: Mortsel

Info & inschrijven: klik hier

Algemene gegevens
Uniek nummer:
2022-BWA-CLU-26
Type:
Cursus
Niveau:
Beginner
Prijs
Prijs:
160 euro voor BPA-leden, 185 euro voor andere KBF-leden
Prijs omvat:

De deelnameprijs omvat: begeleiding, syllabus, 1 overnachting in halfpension in vakantiecentrum De Knapzak (Bohan) tijdens het praktijkweekend, aandenken.

Wie kan deelnemen
Voor iedereen toegankelijk
Deelnemers
Max. aantal deelnemers:
40
Vereiste om deel te nemen:

Lid zijn van de KBF

W
Website BPA