Canyoning treffen in de Ain

Canyoning CTV

De Ain maakt deel uit van de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Het is omringd door de departementen Jura, Saône-et-Loire, Rhône, Isère, Savoie en de Haute-Savoie alsook door de Zwitserse kantons Genève en Vaud.    Het gebied wordt door de Ain van noord naar zuid verdeeld. Het westen bestaat uit vlaktes en lage plateaus. Het oosten is meer bergachtig met uitlopers van de Jura. De hoogste berg van Ain (en van de Jura als geheel) is de Crêt de la Neige, die 1720 meter hoog is.

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn. Het treffen valt wel samen met de buitenlandstage van de opleidingen Basic, Zelfstandig en Advanced Canyoneer dus het is mogelijk dat er mensen zullen zijn die hun evaluatiestage doen in dezelfde week.   

Club: Canyon Team Vlaanderen

Begeleiding: Er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien      

Info & inschrijven: klik hier

Algemene gegevens
Uniek nummer:
2022-CAN-CLU-18
Type:
Stage
Niveau:
Ervaring Gevorderd
Prijs
Prijs:
265 euro voor leden CTV, 285 voor andere KBF-leden
Prijs omvat:

Inbegrepen: begeleiding en camping met vol pension (ontbijt, broodje voor lunch en warme maaltijd). De prijs van 245 euro/265 euro is een richtprijs voor een verblijf van een week op een camping met vol pension.     

Wie kan deelnemen
Voor iedereen toegankelijk
Deelnemers
Min. aantal deelnemers:
0
Max. aantal deelnemers:
20
Vereiste om deel te nemen:
  • Iedereen die op autonome wijze canyons kan afdalen zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen
  • 16 jaar of ouder
W
Website Canyon Team Vlaanderen