Canyoning treffen in de Ordesa

Canyoning X-academy

Deze regio heeft ongelooflijk veel mooie canyons te bieden die perfect te doen zijn in mei. De combinatie van technische en super speelse canyons zorgen ervoor dat dit de perfecte regio is voor de sport. Mei is een prachtige maand om te gaan canyoningen in de regio. De gekende canyons kan je nu met wat meer water doen en andere canyons die tijdens de zomermaanden heel weinig water hebben of zelfs droog zijn hebben nu juist voldoende water. Op deze moment van het jaar is het nog rustig in de tijdens de zomermaanden soms overbevolkte canyons.

Een canyoning treffen is een samenkomst van een groep canyoneers die een regio gaan verkennen en de mooiste canyons gaan opzoeken. 's Avonds wordt er samen gezeten en plannen gesmeed over de canyon die ze de dag erna gaan doen. Elke dag wordt er in kleine groepjes en ieder op zijn niveau nieuwe canyons afgedaald.

Vrijblijvend infomoment: zaterdag 5 februari

Club: X-Academy

Begeleiding: Arjen Ceulemans, Initiator Canyoning

Info & inschrijven: klik hier

Algemene gegevens
Uniek nummer:
2022-CAN-CLU-19
Type:
Stage
Niveau:
Ervaring Gevorderd
Prijs
Prijs:
300 euro
Prijs omvat:

Inbegrepen: Verblijf (7n) op camping, verblijfstax, Vol pension 7d, logistieke ondersteuning
Niet inbegrepen: kampeermateriaal, canyoning materiaal & touwen, transport (h/t en ter plaatse)

Wie kan deelnemen
Voor iedereen toegankelijk
Deelnemers
Min. aantal deelnemers:
4
Max. aantal deelnemers:
30
Vereiste om deel te nemen:

Deelnemer heeft minimum een canyoneer rope 2 diploma of gelijkaardig canyondiploma. Uitzonderlijk kunnen er ook mensen met een canyoneer rope 1 deelnemen als die samen met iemand van minimum niveau Rope 2 meekomen

W
Website X-Academy