Start to via ferrata (gratis webinar)

via ferrata

Een mix van avontuurlijk wandelen, pittige klauterpassages en adembenemende landschappen… Dat is via ferrata! De geknipte activiteit voor wie een sportieve en afwisselende uitdaging zoekt in de bergen.

Hoewel via ferrata almaar populairder wordt, is de sport niet zonder risico’s. In de Alpenlanden zijn er ondertussen al meer dan 900 beschikbare routes en er komen er nog jaarlijks bij. Er zijn routes in alle moeilijkheidsgraden en terreinsoorten.  In tegenstelling tot rotsklimmen of alpinisme, vergt via ferrata slechts beperkte extra uitrusting. In deze webinar kom je meer te weten over wat je hoort te kennen en kunnen om zelfstandig op pad te gaan. Je krijgt inspiratie voor tochten en we bekijken hoe je de nodige praktijkervaring best kan verwerven!

Deelname is gratis.

Aanvang: 20.00u - vergaderlink wordt bezorgd aan wie ingeschreven is. De webinar start met 40min uitleg, daarna is er kans om vragen te stellen.

 

De inschrijvingen zijn gesloten, je kan alsnog deelnemen via deze link. Tot dinsdag, om 20u!

 

Spreker: Bart Smets

Bart is allround klim- en bergsporter, gediplomeerd als o.a. initiator rots- en bergbeklimmen en UIAA instructor alpine climbing. Hij is de auteur van het handboek 'Start to via ferrata' en het aanspreekpunt bij KBF voor deze in populariteit snel groeiende discipline.

 

Algemene gegevens
Uniek nummer:
2022-VIA-BIJ-01
Type:
Workshop
Leeftijdscategorie:
Volwassenen Jeugd Senioren
Prijs
Prijs:
0€
Wie kan deelnemen
Voor iedereen toegankelijk
Deelnemers
Min. aantal deelnemers:
10
Max. aantal deelnemers:
150
Vereiste om deel te nemen:

geen