Toerski beginners in Lungau - volzet

Toerski beginners

Lungau is een streek waarmee we goed bekend zijn. In het uiterste zuiden van Salzburg biedt deze regio – afhankelijk van de sneeuwval – de mogelijkheid om zowel aan de noord- als zuidkant van de pas te toeren. Er is een ruim aanbod van makkelijke tot iets meer uitdagende tochten van 600 tot wel 1.500 hoogtemeter.

Naar aloude gewoonte integreren we het volledige opleidingspakket in onze tochten en beklimmingen. Het eindresultaat mondt zo uit in niet enkel een leerrijke maar ook een aangename en sportieve week. Onze uitvalsbasis is een fijn pension in het dorpje Tweng.

Voorbereidingsmoment: Theoretische les rond lawinegevaar (december 2021)

Club: BPA

Begeleiding: Peter Vanhoof / Trainer C Skibergsteigen, Trainer B Skihochtouren

Info & inschrijven: peter.toerski@gmail.com

Algemene gegevens
Uniek nummer:
2022-WIN-CLU-33
Type:
Stage
Niveau:
Beginner Ervaring
Prijs
Prijs:
700 euro voor BPA-leden, 730 euro voor anderen.
Prijs omvat:

Inbegrepen: Begeleiding + organisatie + onkosten stageleiding + clinic lawinekunde, verblijf in halfpension én wellness.

Voor BPA-leden: veiligheidspakket: schop + LVS + sonde. Andere KBF-leden kunnen dit verkrijgen tegen een bescheiden bijdrage.

Niet inbegrepen: vervoer, picknick, persoonlijke uitgaven.

Wie kan deelnemen
Voor iedereen toegankelijk
Deelnemers
Min. aantal deelnemers:
4
Max. aantal deelnemers:
5
Vereiste om deel te nemen:

Voor deze week focussen we op de beginnende of lichtgevorderde toerskiër met een prima skiniveau én conditie. Maar minstens zo belangrijk zijn: de ware bergspirit (geen “salonskiërs”), in groep kunnen functioneren en een goede tot zéér goede conditie. 

W
Website BPA