Zelfreflectie - Hoe pak je dit praktisch aan?

Spreker:     Evi Buelens

Sessie 2: 11u30 - 12u40

 

Evi buelensBio

Evi werkt sinds 2017 als pedagogisch begeleider voor de Vlaamse Trainersschool. Ze coördineert onder andere het Start 2 Coach-project, werkt rond verschillende inhoudelijke projecten zoals intrapersoonlijke competenties en staat in voor de inhoudelijke coördinatie van trainersopleidingen in verschillende sporttakken.

Voordien behaalde ze haar doctoraat (2016) in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen met onderzoek naar de competentieontwikkeling van kwetsbare jongeren door vrijwilligerswerk in de sport. Ze valoriseerde deze inzichten in een competentietoolkit (2017).

 

 

Over de workshop

Tijdens deze sessie gaat Evi dieper in op hoe je als lesgever concreet kan reflecteren. Hoe sta je stil, bij je training, je eigen handelen en de impact daarvan op je sporters, om zo vooruit te gaan als lesgever?

Hoe reflecteer je kritisch over jezelf en kan je ervoor zorgen je naast het ontwikkelen van jouw sporters ook jij zelf als lesgever blijft ontwikkelen? Evi licht verschillende concrete methodieken toe en zet jullie tijdens deze sessie meteen ook aan het werk!

 

Deze workshop volgen?

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! 

Stel je leerrijke KBF-kaderdag samen via deze link. (Inschrijven is niet langer mogelijk wegens afgelasting van dit evenement.)

Of ga terug naar het overzicht van alle workshops & presentaties.

Laatst aangepast
27 oktober 21