KBF-skyrunaanbod 2024

workshop

Kalender

Meld je aan voor één van onze activiteiten via de KBF-evenementenkalender! Laat de kalender even laden, daarna kan je filteren op 'trail- en skyrunning'. Je kan ook hieronder rechtstreeks klikken op de activiteit en meteen inschrijven!

Vergeet bij het inschrijven, niet in te loggen om gebruik te maken van het leden- of sportkadertarief. Ben je lid en je wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar info@kbfvzw.be


Workshops

Om je kennis & vaardigheden te verhogen organiseren we in het voorjaar diverse workshops:


Trainingsdagen- en weekends

De beleving is minstens even belangrijk als de prestatie. Daarnaast zetten we ook in op het samenbrengen van skyrunners in een echte community. Skyrunners nemen je mee in hun achtertuin en delen je hun trainingsparcours:


BK Skyrunning

Sinds 2023 organiseren we ook jaarlijks een Belgisch Kampioenschap waar iedereen welkom is. Wil je je eerste wedstrijdervaring opdoen en/of die felbegeerde titel binnenhalen, alle redenen zijn goed. In 2024 gaat het BK door op de Kaiserkrone Trail. Meld je zeker op voorhand aan bij KBF om een kortingscode te krijgen. Alle info vind je op deze pagina.


Buitenlandse stages

Tijdens een clubstage kan je onder begeleiding van een gediplomeerde sportkader ervaring opdoen in het skyrunnen, zowel tijdens dag- als meerdaagse tochten. Jurgen Anthoni, ervaren skyrunner & Instructor Mountain Walking & Trekking organiseert één stage voor skyrunners:

Laatst aangepast
3 januari 24